Az oldalon látható áru tényleg elérhető?

Általában igen, de az éppen értékesített termékeken kívül némelyik terméket egyedi megrendelésre szerezzük be és még ha a termék raktáron is van, az, hogy még aznap kiküldjük-e több tényezőtől is függ, így a raktárkészlettől fontosabb információ a megrendelés tervezett kiküldési ideje.
Mindegyik terméknél fel van tüntetve a megrendelés teljesítésének (a mennyiség függvényében) dátumát tartalmazó táblázat.
Nemcsak a raktárkészletet, de a termék más megrendelők általi foglalását, a szállítási időbeosztást, a csomagok futárfelvételi idejét és sok más tényezőt is figyelembe vesz.

Kiterjedt, dedikált raktárkészletet felügyelő és weblappal, valamint némelyik beszállítónk informatikus rendszerével integrált rendszerrel rendelkezünk.

Időben teljesítettük a megrendelések100%-át, a 0%-át pedig maximum egynapos késéssel.
Az egyedi rendelés útján beszerzett termékek esetében időben teljesítettük a megrendelések 100%-át, míg a 0%-át maximum egynapos késéssel

Raktárkészlettel kapcsolatos probléma nélkül teljesítettük a megrendelések 99.94%-át és az egyedi megrendelésre beszerzett termékek 98.94%-át.
A megrendeléseknek csak a 0.02%-a került lemondásra termékhiány vagy alternatív termék hiánya miatt.

Aktuális kínálatunk egyben saját raktárkészletünk is, melyet jelenleg 88709 azonnal küldhető termék képez. Emellett némelyik beszállítónkkal
integrált informatikai rendszert és állandó (általában napi) szállítási időrendet vezetünk, ami a mi raktárunkkal együtt összesen 95590 termékből álló kínálatot tesz ki.

Ezen felül még 41319

A megrendelések 92.53%-a jelenlegi kínálatunkból kerül kiküldésre, míg a 7.47%-a egyedi megrendelés keretein belül.

Jelenleg 182 beszállítóval működünk együtt.


on-line generált statisztikák alapján, az alábbi időszakra vonatkozik: 24.4.2024 - 25.5.2024.


Upss.. twoja przegl±darka nie obsługuje canvas

Nézd meg a megrendelések teljesítési idejére vonatkozó információkat és statisztikákat

Vissza