Az oldalon látható áru tényleg elérhető?

Általában igen, de az éppen értékesített termékeken kívül némelyik terméket egyedi megrendelésre szerezzük be és még ha a termék raktáron is van, az, hogy még aznap kiküldjük-e több tényezőtől is függ, így a raktárkészlettől fontosabb információ a megrendelés tervezett kiküldési ideje.
Mindegyik terméknél fel van tüntetve a megrendelés teljesítésének (a mennyiség függvényében) dátumát tartalmazó táblázat.
Nemcsak a raktárkészletet, de a termék más megrendelők általi foglalását, a szállítási időbeosztást, a csomagok futárfelvételi idejét és sok más tényezőt is figyelembe vesz.

Nem kereskedünk virtuális termékekkel, raktárunkban fizikailag 76952 darab azonnal kiküldhető termék található, mely 174 beszállítótól származik, valamint további 23799 termék áll rendelkezésünkre, melyet olyan cégektől szerzünk be, akikkel közös informatikai rendszert és állandó (általában napi) szállítási időrendet működtetünk.

on-line generált statisztikák alapján, az alábbi időszakra vonatkozik: 26.4.2023 - 27.5.2023.


Cél és misszió

Működésünk kezdete óta célunk volt, hogy a lehető legjobban kezeljük a beérkező megrendeléseket, ezzel egyidejűleg a lehető legnagyobb kínálatot biztosítva.
Ez nem csupán egy üres szlogen, kijelentésünk mögött számos erőfeszítés áll, mivel ennek a két célnak a teljesítése nagyon nehéz és a konkurencia példáján látható, hogy néha kizárja egymást. Ez kiemelten igaz az internetes értékesítés világára, ahol nagy árversennyel szembesülnek a résztvevők.
Ezeket a célokat a következőkkel igyekszünk elérni:

  • Dedikált és állandóan fejlesztett informatikai rendszer.
  • A webshopok nagy részével ellentétben minimalizáljuk a virtuális termékekkel történő kereskedést és folyamatosan növeljük raktárkészletünket.
  • Ügyelünk alkalmazottaink kompetenciájára, motivációjára és igényeire.

A fenti állítás igazolásaként bemutatunk néhány számot:
Raktárkészlettel kapcsolatos probléma nélkül teljesítettük a megrendelések 99.93%-át, amiből az esetek 100%-ban időben vagy idő előtt került kiküldésre.
A megrendeléseknek csak az 0%-át mondtuk le termékhiány, vagy alternatív termékek hiánya miatt.

Raktárunkban fizikailag 76952 azonnal kiküldhető termékkel rendelkezünk, valamint további 23799 termékkel 174 beszállítónk raktárában, akikkel integrált informatikai rendszert és állandó (általában napi) szállítási időrendet vezetünk.

*) Nem vonatkozik az egyedi megrendelés keretein belül értékesített termékekre.
on-line generált statisztikák alapján, az alábbi időszakra vonatkozik: 26.4.2023 - 27.5.2023.
További statisztikák megtekintéséhez kattints ide.

Upsssz.. hiba lépett fel ..

Nézd meg a megrendelések teljesítési idejére vonatkozó információkat és statisztikákat

Vissza