Rendelhető olyan termék, mely nincs fent a honlapon vagy nem elérhető?

Általánosságban nem fogadunk megrendelést a nem kapható termékekre.

Ha egy adott terméket előre belátható időn belül és világos feltételekkel sikerül beszereznünk, úgy az "megrendelésre" státusszal felkerül a weblapra és hagyományos módon megrendelhető.
Ha a termék "nem kapható" státusszal rendelkezik, vagy nincs fent a weblapon, úgy az általában azt jelenti, hogy nem rendelkezünk egyértelmű információval arra vonatkozóan, hogy mikor (vagy egyáltalán valaha) lesz elérhető és mi lesz az ára.
Mivel igyekszünk a megrendeléseket gyorsan és átlátható szabályok szerint lebonyolítani, nem pedig alátámaszthatatlan ígéreteket tenni, a nem kapható termékekre nem fogadunk megrendeléseket.

Értesítést kérek, amikor a termék elérhetővé válik opció

A nem kapható termékek megrendelése helyett ajánljuk az "értesítést kérek, amikor a termék elérhetővé válik" opciót. Mindegyik nem kapható termék weblapján megtalálható a gomb és az e-mail cím mező (feltéve, hogy be vagy jelentkezve, ilyenkor nincs rá szükség).
Az opció használata esetén a rendszer automatikus értesítést küld amikor a termék elérhetővé válik.

Emlékezz arra, hogy a weblap alapértelmezettként csak a kapható termékeket jeleníti meg, ha szeretnéd a nem kapható termékeket áttekinteni, át kell állítani a megfelelő opciót a keresési beállításoknál.

Értesítési kérelmet nem fogadunk se telefonon se e-mailen keresztül.

Némelyik nap során raktárunkon több ezer termék fut át.
Nem áll módunkban jegyzeteket átnézni arra vonatkozóan, hogy ki lehet érdekelt az adott termékben, ezért az értesítés egyetlen módja az automatizált rendszer használata. Előre is köszönjük a megértést.

Két kivételes eset

 • Ha az adott termék újdonságnak számít, általunk forgalmazott márkájú és nincs fent a weblapon, valószínűleg hamarosan meg fog jelenni. Fel lehet velünk venni a kapcsolatot, az is lehet, hogy valamit nem vettünk észre...
 • Ha az adott márka egyáltalán nem szerepel kínálatunkban, úgy az azt jelenti, hogy egyáltalán nem foglalkozunk a forgalmazásával. Nyíltak vagyunk a kínált bővítésére vonatkozó visszajelzésekre, az érdekes ajánlatok együttműködést eredményezhetnek, azonban egyes termékek beszerzésével nem foglalkozunk.

Múltbeli elérhetőség-grafikon

Mindegyik terméknél fel van tüntetve a múltbeli elérhetőség-grafikon, mely sok információt hordoz magában.

 • Ha egy termék viszonylag gyakran jelenik meg és tűnik el, azt jelenti, hogy igyekszünk a keresletnek megfelelő kínálatot fenntartani, azonban pillanatnyi készlethiány előfordulhat. Ha egy adott pillanatban a termék nem elérhető, az elérhetőség-grafikon alapján meghatározható, hogy milyen sűrűn volt kapható, így az is, hogy valószínűleg mikor jelenik meg újra.
 • Ha egy termék legalább több hónapja nem kapható, vagy még soha nem volt elérhető, azt jelenti, hogy a forgalmazónál sem kapható (gyártás vége, vagy a kis érdeklődésre való tekintettel már nem importálják), vagy már nem működünk együtt az adott beszállítóval. Ebben az esetben nincs értelme a termék elérhetőségére vonatkozó kérdésekkel hozzánk fordulni, mert ha a forgalmazónál sem kapható akkor nem tudjuk beszerezni.
  Kivételt kizárólag némelyik szerszám cserealkatrésze jelent.
 • Lehetséges szokatlan esetek a grafikonon:
  • A grafikonon nem látszik szállítás, a termék mégis elérhetővé válik. Magyarázat: a termék le volt foglalva, nem lett megvásárolva és a foglalás ideje lejárt.
  • A termék folyamatosan kapható és több hónapja (vagy éve) nincs bejegyzett szállítás. Magyarázat: az utolsó megrendelés során hosszú időre elegendő mennyiségű termék érkezett, például nagy mennyiségű limitált szériás terméket vásároltunk, mely később nem lesz elérhető a piacon.
Vissza