Mit jelent az előleg fizetési kötelezettség és muszáj befizetnem?

Ha az Ügyfelünk vagy és pozitív vásárlási történettel rendelkezel, előleg fizetése nélkül foglalhatsz le terméket, azonban a megrendelés végösszege nem haladhatja meg a meghatározott limitet.
A limitet a rendszer automatikusa határozza meg a Te vásárlási történeted alapján és termékfoglaláskor mindig látható lesz a honlapon.


Ha új Ügyfél vagy, vagy túllépted a meghatározott limitet, a rendszer előleg befizetését fogja kérni.
A foglalás létrehozása után a lefoglalt termékek listája alatt megjelenik az 'Előleg meghatározása' gomb, melyet meg kell nyomni és az utasításoknak megfelelően kell eljárni.

Figyelem: A befizetést a meghatározott előlegnek megegyező összegben kell végrehajtani, átutalás esetén pedig az utalás tárgyában meg kell adni a foglalás azonosítószámát, ellenkező esetben a rendszer helytelenül könyvelheti el a fizetést, vagy több időt vehet igénybe.

Figyelem: Nem muszáj a lista mindegyik pozíciójára külön-külön befizetni az előleget. Több foglalás is kifizethető egy utalással, miután úgy döntesz, hogy a lista már teljes.

Figyelem: Az előleg befizetését (amennyiben szükséges) 7 napon belül kell végrehajtani, ellenkező esetben a foglalást törlésre kerül és az összeg megérkezéséig inaktív státuszú lesz.

A befizetett előlegek a lefoglalt termékek megrendelésének befejezésekor levonásra kerülnek a végösszegből.

Vissza