Bolt szabályzata:

A www.super-hobby.hu cím alatt működő bolt tulajdonosa:

PJB - Firma Handlowo Usługowa Paweł Buchaniec
Koźmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka Poland
Telefon: +48 12-284-83-28
E-mail: [email protected]

Adószám: 945-193-37-09
Regon:356883601
Wieliczka Város és Község Polgármestere által vezetett nyilvántartásba 9470/2006 cégnyilvántartási számmal bejegyezve.
Általános rendelkezések:
 1. A szabályzat határozza meg az internetes bolt használatának, a megrendelések rögzítésének és a megrendelt termékek kiszállításának feltételeit, az Ügyfél vételi szerződéstől való elállásának jogait, valamint a reklamáció továbbításának és elbírálásának feltételeit.
 2. A bolt használatához és a megrendelések felviteléhez internet hozzáféréssel rendelkező számítógép, valamint Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox vagy Opera böngésző szükséges
Adatvédelem:
 1. Cégünk elkötelezi magát a felhasználó regisztrációja során megadott személyes adatok védelme mellett.
 2. A felhasználó beleegyezése nélkül semmilyen reklámanyag nem kerül kiküldésre e-mailben, postán, sem semmilyen más úton.
 3. A boltunkban történő vásárlással az Ügyfél beleegyezik a személyes adatainak feldolgozásába.
  A személyes adatokat kizárólag a webshopunkon keresztül történő megrendelések lebonyolítása érdekében gyűjtjük és nem osztjuk meg semmilyen formában kívülálló cégekkel vagy személyekkel.
 4. Reklámanyagok kizárólag az ügyfél beleegyezése után küldhetők ki és a bolt kínálatára kell vonatkozniuk.
 5. Nem vállaljuk a felelősséget harmadik felek tevékenykedéséért, akikkel az ügyfél megosztotta fiókjának jelszavát.
Rendelési feltételek:
 1. A boltunkban történő megrendelés leadásához az alábbi lépések végrehajtása szükséges:
  - A kiválasztott termék kosárba helyezése és a darabszám meghatározása.
  - Szállítási cím megadása, melyre a csomag kiküldésre kerül.
  - Fizetési és szállítási módok meghatározása.
 2. Mindegyik ár tartalmazza az ÁFA-t.
 3. A teljesítési idő termékenként eltérhet és darabszám függő lehet, azonban egyértelmű módon megjelenítésre kerül honlapunkon a megrendelés leadásakor (többek között közvetlenül a megrendelést véglegesítő gomb alatt)
 4. A megadott szállítási határidők feltételezik, hogy a fizetés utánvéttel történik a termék átvételekor, vagy előrefizetés esetén azonnal teljesítésre kerül. Ha az Ügyfél késik a fizetéssel, a szállítási határidő megváltozhat.
 5. A megrendelés teljesítési idejeként a csomag feladási ideje, nem pedig a kézbesítési ideje értelmezendő.
 6. A weblapokon bemutatott ajánlatok nem minősülnek ajánlattételnek és nem jelentenek egyet a hivatalos raktárállománnyal, bár minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy mindegyik elérhetőként mutatott termék valóban kapható legyen.
 7. Az előrefizetéssel rendezett termékek esetében a termék foglalása a fizetés elkönyvelésekor történik meg, ezért előfordulhat, hogy késői fizetés esetén a termék már nem lesz elérhető.
 8. Nincs meghatározva minimális rendelési összeg.
 9. Az utánvétes küldemény átvételének indokolatlan elmulasztásakor fenntartjuk a jogot, hogy az adott Ügyfél megrendelését kizárólag előre fizetés esetén teljesítsük.
 10. A megrendelt termék feladásának pillanatáig módosítani vagy törölni lehet a megrendelést. E célból fel kell venni a kapcsolatot a bolt Ügyfélszolgálatával e-mailben, telefonon, vagy a weblapon elérhető kapcsolati formanyomtatványon keresztül.
A szállítási költségeket itt találja:Szállítási költségek és feltételek
Visszaküldés / Vételi szerződéstől való elállás:
 1. Ha az átvett termék nem sérült, de bármilyen oknál fogva nem felel meg az Ön elvárásának, 14 napon át lehetőség van a vételi szerződéstől való elállásra. E célból vissza kell küldeni hozzánk a terméket a vásárlást igazoló dokumentummal és a visszaküldési formanyomtatvánnyal, mely itt érhető el.
 2. Visszaküldési cím:

  PJB - Firma Handlowo Usługowa Paweł Buchaniec
  Koźmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka

  Figyelem: Nem fogadunk utánvétes küldeményeket.
 3. A visszaküldés ára az Ügyfelet terheli.
 4. A vételi szerződéstől való elállás keretein belül történő visszafizetés a termék átvételét követő 14 napban történik meg.Reklamációk:
 1. A boltunkban vásároló Ügyfeleket a jelenleg érvényben lévő előírásokban meghatározott feltételek szerinti garanciális és szavatossági jog illeti meg.
 2. A reklamációt először jelezni kell a bolt ügyfélszolgálatának az itt elérhető formanyomtatvány segítségével.
 3. A reklamált terméket visszaküldjük a vásárlást igazoló dokumentummal és az itt elérhető reklamációs formanyomtatvány kinyomtatott példányával együtt az alábbi címre:

  PJB - Firma Handlowo Usługowa Paweł Buchaniec
  Koźmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka


  Figyelem: Nem fogadunk utánvétes küldeményeket.
 4. A visszaküldés költsége az Ügyfelet terheli. Ez az összeg a reklamáció jogosságának elismerésekor megtérítésre kerül.
 5. A termék visszaküldésekor viszonylag olcsó szállítási módok használandók. Az indokolatlanul magas költségű szolgáltatások igénybevételekor fenntartjuk az összeg visszatérítésének megtagadási jogát. Kétség esetén a termék elküldése előtt vegye fel a kapcsolatot a bolt Ügyfélszolgálatával.A szabályzat 2010.03.10-től érvényes